Meiltä maalauslaitteiden huolto- ja korjauspalvelut sekä laadukkaat pintakäsittelylaitteiden varaosat Seinäjoella

Ota yhteyttä

Hölsön Huolto palvelee ystävällisesti ja osaavasti asiakkaita niin Seinäjoen alueella kuin muuallakin Suomessa. Palvelemme omassa toimipisteessämme Seinäjoen Oivaltajantiellä tai matkustamme tarvittaessa asiakkaan toimitiloihin. Meillä on yli 30 vuoden kokemus alalta, ja hoidamme luotettavasti niin pienet kuin suuretkin pintakäsittelylaitteiden huollot ja korjaukset. 


Meiltä löydät myös laadukkaat maalauslaitteiden varaosat – sekä uudet että käytetyt. Varastostamme on heti saatavilla Wagnerin ja Gracon alkuperäisvaraosia, ja muut merkit tilaamme pyydettäessä luotettavilta tavarantoimittajiltamme mahdollisimman pikaisesti. Ota siis yhteyttä meihin, kun tarvitset asiantuntevaa palvelua tai laadukkaita tuotteita!

Monipuoliset palvelut vankalla ammattitaidolla

Tiimimme hoitaa luotettavasti ja täsmällisesti seuraavat palvelukokonaisuudet:

  • pintakäsittelylaitteiden korjaus ja huolto
  • pintakäsittelylaitteiden asennus
  • maalauslaitteiden huolto.

Olemme vuosien varrella käsitelleet laitetyyppejä ja -merkkejä laidasta laitaan, joten pystymme hoitamaan monimutkaisimmatkin työt saumattomasti. Me pidämme kiinni sovituista aikatauluista ja kunnioitamme asiakkaan toiveita.

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeintä, ja tuotamme aina kestävää jälkeä. Ota yhteyttä meihin, kun haluat laitteistosi kerralla kuntoon!

Varastossa ja tilausvalikoimassa laaja valikoima laadukkaita tuotteita

Seinäjoen liikkeestämme löydät myös laadukkaat ja kestävät maalauslaitteiden varaosat. Valikoimamme kattaa sekä uusia että käytettyjä pintakäsittelylaitteita – ota yhteyttä, niin selvitämme, löytyykö meiltä etsimääsi tuotetta! 


Jos tavaraa ei löydy suoraan varastostamme, tilaamme sen lyhyellä toimitusajalla. Älä siis epäröi kysyä meiltä, vaikka etsimäsi tuote olisikin harvinaisemmasta päästä!


Varastostamme löytyvät heti Wagner- ja Graco-merkkiset alkuperäisvaraosat. Kyseiset merkit tunnetaan alan johtajina, joilta voi odottaa kestävää laatua. Myös muun merkkisiä maalauslaitteiden varaosia on saatavilla tilauksesta, ja luotettavat tavarantoimittajamme hoitavat ne perille pikaisesti.

Kysy lisää palveluistamme

Kun tarvitset pintakäsittelylaitteiden huoltoa tai etsit laadukkaita varaosia, ota yhteyttä Hölsön Huoltoon!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha